Trine Rein Queen of Soul - a tribute til Aretha Franklin

Om arrangementet

Trine Rein

Queen of Soul

-         en hyllest til Aretha Franklin

 

Hun topper Rolling Stones liste over verdens 200 beste sangere innen populærmusikken gjennom de 100 siste årene, har blitt tildelt 20 Grammy awards, og har vært en av de største inspirasjonene for andre sangere på tvers av generasjoner gjennom 50 år. Det er ingen tilfeldighet at hun fikk tilnavnet «The Queen of Soul», og få artister fortjener en hyllest mer enn selveste Aretha Franklin!

«Det er med en enorm respekt og ærefrykt jeg påtar meg dette prosjektet,» sier en ydmyk Trine Rein. «Franklin har inspirert meg så lenge jeg kan huske, og i et bredt spekter av sjangere innen populærmusikken. Hun har gitt meg inspirasjoner innen både soul, funk, R&B, gospel og pop, og uansett hva hun har sunget inn gjør hun det med en så dyp innlevelse at man ikke kan unngå å bli berørt.»

Slik åpner Trine Rein nyheten om sitt neste prosjekt, nemlig en hyllest til Aretha Franklins liv og musikk. Drømmen om å samle Franklins karriere i en konsert eller forestilling har lenge stått på ønskelisten Få artister kan måle seg med stemmeprakten til Trine Rein, og enda færre når opp til kvalitetene til The Queen of Soul.

Selvskrevne favoritter er bl.a. låter som « Respect », « Think » og « Natural Woman » Selv om Trine Rein aldri fikk oppleve sin inspirasjonskilde live i konsert har deres veier på merkelig vis vært krysset ved flere anledninger.

Rein har mange interessante historier å by på og publikum vil bli litt bedre kjent med personen Aretha Franklin i løpet av kvelden.

Vi lover en fullspekket konsertforestilling hvor Aretha Franklins hits står i fokus, og topper de musikalske høydepunktene med et lokalt gospelkor på låter som "Sisters Are Doin' It for Themselves" m.fl.


Velkommen til en musikalsk festkveld!