TONJE UNSTAD - Musling med melk

Et musikalsk show som vil forundre, overraske og more barn i alle aldre!

Fest dykkermaska for en forunderlig reise når Unstad og musikerne hennes tar oss med ned i havet for å se nærmere på børstemakk, sjøormer og rare maneter. Og ikke nok med det; en fæl og berykta sjørøver seiler rundt på havets bunn, og tang og tare skjuler glitrende hemmeligheter! Etter mange år på veien med kritikerroste "Mygga og Flua", er det ny og etterspurt musikk som nå skal ut og møte sitt publikum. Dette musikalske showet vil forundre, overraske og more barn i alle aldre i lang tid fremover.

Musling med melk er Tonje Unstads nyeste barneshow, og i mars 2020 er hun på veien med musikerne sine for at mange fler skal få ta del i dette fantasirike barneuniverset. Små og store steder får besøk av Musling-bandet, som denne gangen reiser rundt i den nordligste landsdelen vår.

«Musling med melk er et univers den grenseløse barnefantasien verdig» skrev Morgenbladets anmelder om plata, og peker på Inger Hagerupske kvaliteter i utgivelsen. Plata som kom i november 2018, er Tonje Unstads andre barneplate, og også denne ble nominert til Spellemannsprisen påfølgende år.

På scenen; Tonje Unstad, Mikael Nilzén og Gunnar Augland.

Turnéen er støttet av Norsk Kulturråd og Fond For Utøvende kunstnere.

Billetter til TONJE UNSTAD - Musling med melk

1. Man 30. mar kl 18:00 200 kr   Finnsnes Lillesalen Kjøp