Strofer i mørketia - Vokal Senja og vokalgruppa Cite

VOKAL SENJA er et gammelt kor i ny drakt, med utspring fra Vaffelkoret.
Nå har vi endelig gleden av å invitere til konsert igjen, og vi har kalt denne adventskonserten "Strofer i mørketia».
Vårt repertoar er vidtomspennende, og selvsagt vil det vanke noen strofer tilknyttet den kommende juletiden.
Det blir både sakrale stemningstoner og spenstige swinglåter.

I år har vi gleden av å samarbeide med vokalgruppa CITE fra Sørreisa, bestående av 4 unge damer.
CITE har siden 2015 bydd på et spenstig, friskt og variert repertoar. Gammel og tradisjonell musikk i salig blanding med ny og moderne musikk. Damene i CITE jobber aktivt med å skape nye musikalske uttrykk av kjente låter, og rister gjerne på låter for å få frem budskapene på en ny og spennende måte.
Vokalgruppa CITE består av: Elisabeth Solheim Andrews, Christine Lande, Gudrun Falch og Tonje Larsen.

Som tonefølge under årets konsert får dere låne øre til Torje Åsali Jenssen på gitar og Kenneth Møller på bass.
Dirigent og kapellmester er Cato Simonsen.

Billetter kan forhåndskjøpes eller i døra, og du kan betale med Vipps, kort eller kontanter. Det oppfordres til elektroniske betalingsløsninger. Inngang kr 250,- Barn under 12 år kr 100,-.
Det vil være plassbegrensning på 200 gjester, og alle gjester må påregne å registrere seg.

Billetter til Strofer i mørketia - Vokal Senja og vokalgruppa Cite

1. Lør 14. nov kl 18:00 250 kr   Finnsnes Kirke Les mer Kjøp