1

*AVLYST*VAMP

Det er med tungt hjerte vi må informere at VAMP har avlyst sin Norgesturne i 2020.

Det betyr avlysning av konsert den 23. november som skulle være på kulturhuset Finnsnes.

 

Billettinfo.

Dere som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.
Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.
Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, send en mail til post@ebillett.no

 

Dere som har kjøpt billetter lokalt (kundetorget/billettluka her) må ta kontakt på telefon 77871150 eller 99091058 med følgende info.

Navn, billettnummer, sum på billett og kontonummer for tilbakeføring av beløp.

Billetter til *AVLYST*VAMP

  1. Man 23. nov kl 19:00 485 kr   Finnsnes Storsalen Salg ikke åpnet
Vis hele programmet
_
_
_