SCHØYEN, SKÅBER & CESS - Tre elefanter i rommet

Schøyen, Skåber og Cess marsjerer sin seiersgang til Finnsnes!

Stand Up Norge AS presenterer stolt:

«SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»
Regi: Vemund Vik

Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld på Kulturhuset Finnsnes når selveste Hege Schøyen, Linn Skåber og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen!

Uten et eneste dødpunkt!
- AFTENPOSTEN

Musikalsk moro med mye menneskelighet!
- DAGBLADET

Østrogenbombe!
- VG

Tre ganger tre haha!!
- DAGSAVISEN

Billetter til SCHØYEN, SKÅBER & CESS - Tre elefanter i rommet

1. Fre 1. mai kl 19:00 560 kr   Finnsnes Storsalen Få billetter
  2. Fre 1. mai kl 21:00 560 kr   Finnsnes Storsalen Få billetter
Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Kulturhuset Finnsnes stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.