SCHØYEN, SKÅBER & CESS - Tre elefanter i rommet

Schøyen, Skåber og Cess marsjerer sin seiersgang til Finnsnes!

Tre elefanter i rommet – billettinfo.

Forestillingene 1. mai er flyttet til 23. september.

Billetter som er kjøpt gjelder på ny dato, til samme tidspunkt.

Om det skulle være noen som ikke kan benytte billettene sine på den nye datoen, kan de få refundert billettsummen. Dette gjøres på følgende måte;

Har du kjøpt billett på nett (eBillett) sender du en epost til post@ebillett.no med følgende info;

Jeg ber om å få refundert min(e) billett(er) til Tre elefanter i rommet som skulle gå 1. mai på Kulturhuset Finnsnes fordi jeg ikke kan benytte billettene på ny dato.

Billettene ble betalt med kortnummer som slutter på disse fire sifferne **** (skriv inn de fire siste sifferne i kortnummeret som ble brukt til å betale billettene).

Mvh Navn Navnesen

Har du kjøpt papirbilletter ringer du Kundetorget på 77871150 og oppgir følgende info;

Navn, billettnummer, sum på billettene og kontonummer for tilbakeføring av beløp.

De av dere som ønsker å fortsatt benytte billettene deres på ny dato trenger ikke å foreta dere noe som helst!

Stand Up Norge AS presenterer stolt:

«SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»
Regi: Vemund Vik

Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld på Kulturhuset Finnsnes når selveste Hege Schøyen, Linn Skåber og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen!

Uten et eneste dødpunkt!
- AFTENPOSTEN

Musikalsk moro med mye menneskelighet!
- DAGBLADET

Østrogenbombe!