SØR-SENJA MANNSKOR 60 ÅR - Jubileumskonsert

Sør-Senja Mannskor fyller ærverdige 60 år, og slår på stortromma med stor Jubileumskonsert i Kulturhuset Finnsnes

Solister og samarbeidspartnere som koret har hatt med seg de siste årene er invitert og har meldt sin ankomst: Senja sin egen sangfugl Anne-Lise Sollied kommer fra UIT/Tromsø Musikkonservatorium, og har med seg sine velkjente kollegaer Carlos Allemano og Sergej Osadchuk. Lokale og dyktige artister som Finnsnes Korforening, Svein-Arild Berntsen og Ivar Jarle Eliassen deltar også.

Programmet for kvelden er svært variert. Jubilanten ønsker å hylle selve sangergleden, - samt alle de som har bidratt til å holde liv i koret gjennom 60 år.

Anne-Lise Sollied, Carlos Allemano og Sergej Osadchuk bidrar med dramatiske tenorarier, spenstige duetter og romantiske sopranarier.

Kunstner og musiker Svein-Arild Berntsen byr på blått samspill på orgel og munnspill sammen med Ivar Jarle Eliassen.

For jubilanten falt valget av gjestekor lett, valget falt på lokale og dyktige Finnsnes Korforening.

Selvfølgelig skal jubilanten også bidra. Der er spennvidda stor, fra den aller første sangen som blei innøvd i 1959 via Helge Stangnes og Bob Dylan til kraftfulle fellesnumre med Anne Lise Sollied og Carlos Allemano.

Programmet varer i vel to timer, avbrutt av en pause der det serveres boblevann med mer.

Billettprisen er kr 270,- inkludert billettavgift og forfriskninger.

Dirigent for Sør-Senja Mannskor er Eva-Line Nergård, og dirigent for Finnsnes Korforening er Kristian Kaurin. I tillegg deltar Sindre Sandvik fra Finnsnes Kulturskole på piano.