1

RITSJ

Ritsj - en forestilling med teip!

Ritsj er Katmas nyeste forestilling for de minste barna. Ritsj er en forestilling med teip. Ruller med teip i mange farger som klistres, trilles, stables og kan dras ut til lange tråder. Hvilke lyder lager teipen? Hvordan kjennes den ut mot huden? Ritsj, og den rives i stykker.

Ruttetuttene leker og oppdager teipen, og på magisk vis forvandles den til et instrument, en klissete ball, en ponni og mye mer. Ritsj gir publikum rom for undring og deltagelse. Forestillinger er for 0 til 6 åringer.

Fra anmeldelser i avisen:

 Terningkast seks

– Magien er skapt fra første øyeblikk, og bedre skal det bli. Det er uforståelig hvordan Katrine Strøm fra Andøy gjør det igjen, og igjen, og igjen, og igjen. Barneforestillingene hennes er så uendelig vakre at det finnes ikke ord. Dette bare må oppleves, skriver Karlsen og triller terningen til seks.

Samtidig som rammen er så enkel, så klarer hun å få publikum til å føle seg godt plassert midt i et eventyr. Ritsj blir til omtrent kun ved hjelp av de tre dansernes utmerkede bevegelser og innlevelse. Og de har selvsagt massevis av teipruller. – Harstad tidende

Medvirkende:

Regi, idé, konsept,: Katrine Strøm Scenografi, kostymer: Ingunn Sønsteby Komponist: Tore Bruvoll Dansere: Karianne Andreassen, Lise Damsgård, Mathilde Caeyers Koreografikonsulent: Hege Holte Østby Lyddesign: Alexander R. Hansen Turnéleder, inspisient:  Stine Hemmingsen Sminke/hår: Nina Erdahl PR: Svein Spjelkavik Søm: Eva Hodnefjell/ Cecelia Broadbridge

Foto: Mariell Amélie Lind-Hansen

_
_
_