KORK - Kringkastingsorkesteret med solister og unge talenter

Kulturhuset Finnsnes har gleden av å invitere til en forrykende konsert med Kringkastningsorkesteret. Kringkastningsorkesteret - KORK - er godt kjent for de fleste og musikken som fremføres vil de aller fleste nikke gjenkjennende til. Det vil være bredt klassisk, både vemodig vakkert og feiende flott.

De flotte solistene er nordnorske og i verdensklasse; Nina Gravrok og Aleksander Nohr. Sammen med disse profesjonelle utøverne vil også unge lokale talenter få muligheten til å opptre. Dette er Sigrid Nordheim (18 år sang) og Sanne Suh Berger (16 år piano) Disse to har det siste året vært en del av UKM Arctics talentsatsing og begge disse følges spesielt opp av dyktige lærere ved Lenvik Kulturskole.

Det hele ledes av dirigent Petr Popelka. Popelka ble født i Tsjekkia i 1986 og er en av Europas nye dirigentkometer. Han har vunnet en rekke priser og var i fjor i semifinalen i Malko-konkurransen som regnes som en av verdens aller viktigste og hardeste dirigentkonkurranser.

Billetter til KORK - Kringkastingsorkesteret med solister og unge talenter

1. Fre 27. sep kl 19:00 515 kr   Finnsnes Storsalen Kjøp