JUL I HJERTET - juleforestilling for hele familien

«Jul i hjertet» tar deg med til en liten nord-norsk by. Der møter vi den lille jenta Lilly som oppdager julemagien gjennom et vennskap med den gamle butikknissen, Oscar. Sammen finner de tilbake til den ekte julegleden.

Sangskriveren, forfatteren og kulturmennesket Ola Bremnes har skrevet både manus og musikk til årets juleforestilling. Med sine lune og underfundige sanger tar han oss -i «Jul i hjertet»- med inn i ei fortelling fylt med humor, nostalgi og varme. Ola har vunnet mange priser for sine verk gjennom en årrekke.

Kulturhuset Finnsnes har engasjert regissør Svein Spjelkavik som er mannen bak begrepet «Framsnakking». I 25 år har Svein regissert utallige teateroppsettinger med Teaterklubb '81. Svein har vunnet en rekke priser for sitt arbeid for og med barn og unge.

I rollen som butikknissen Oskar møter du Alexander Rindestu. Alexander og Rimfrost vant tidligere i år Heddapris for beste barneforestilling.

Passer for hele familien.

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd #kulturspirer og produsert av Kulturhuset Finnsnes i samarbeid med Istindportalen.

På scenen møter du profesjonelle skuespillere, lokale talenter og unge skuespillerspirer:

Alexander Rindestu, Jeanette Solbakken, Malin Møller Jørgensen, Maja Skogstad, Sindre Olav Fredriksen, Monica Karlstad, Dag Helge Konradsen, Ferdinand Bie, Magdalene Taylor, Sofie Sebergsen Skjold, Åslaug Strømholt Bremnes

Produsent: Karin T. Olsen og Veronica Stensrud

Billetter til JUL I HJERTET - juleforestilling for hele familien