1

DU SKAL HØRE MYE

Gjennom 3 tiår og hundrevis av tv programmer
presenterte Tore Skoglund og makker Trond Myhre hundrevis av gjester og tusenvis av historier.

DEN POPULÆRE TV-SERIEN VEKKES TIL LIVE…. 17 MARS 2018 – FINNSNES KULTURHUS
Gjennom 3 tiår og hundrevis av tv programmer presenterte Tore Skoglund og makker Trond Myhre hundrevis av gjester og tusenvis av historier. Så mye latter og sterke inntrykk har det blitt at Skoglund og Myhre selv er overrasket over at de fortsatt er i live, men så er det kanskje nettopp derfor de har latt seg overtale til denne historiske gjenforeningen. ”Det sies jo at en god latter forlenger livet, så nå følte vi virkelig for påfyll av denne sterke medisinen...., før det er for sent.
De har samlet et kruttsterk lag av musikere og fortellere, og det blir gjensyn med kjente historier og figurer samt en rekke andre gjester som vil bidra i forestillingen på sin ferd gjennom landet. Det blir en forestilling i kjent Rorbu stil, hvor publikum og gapskratten blir en viktig og interaktiv del av en helstøpt nord- norsk festaften.
GJESTER DENNE KVELDEN ER : Hasse Thorbjørnsen - Torgeir Schau - ’Mossa’ - Erling Stangnes

Det blir fritt for paljetter, kostymer, sminke og fjas, men masser avhudløs humor, naken sannhet, latter og allsang. Gå ikke glipp av denne historiske anledningen, for du skal høre mye - før det er for sent...

_
_
_