Jardar Johansen - Here comes the sun

HERE COMES THE SUN Beatles klassifisert Klassifisert er et ord som forteller om noe  som det er begrenset tilgang til, eller  hemmelig på et vis. Det er ikke mye hemmelig med Beatles,  men en utgave som dette har du kanskje ikke hatt muligheten til å oppleve, før nå. En aften med Beatles en vakker konsert med både en wow-faktor med en  enorm mulighet for å kose seg glugg i hjel.  Jardar Johansen fra Tromsø, er profesjonell artist og sanger og har vært det i snart 20 år.  Han har hatt hovedroller i flere oppsetninger av Les Miserables, I blanke messingen, med mer. Juleturneen hans er fast innslag i hele Nord-Norge og han er med jevne mellomrom deltaker i ulike riks-medier (Beat for Beat, Korslaget, Under åpen himmel m.m) Nå har han slått seg på lag med Ensemble Oscar. Fire fantastiske musikere fra Serbia, Nederland, Tyskland og Norge. Sammen med arrangør Idar Torskangerpollen har de laget en opplevelse av en konsert med noen av de flotteste Beatles låtene. De fleste har du kanskje hørt før, men ikke slik som dette. Ikledt Cello, klarinett, tverrfløyte og piano har låtene fått nytt liv og nye farger.  Perfekt til en aften i et kulturhus,  kirke, eller et varmt koselig lokale med et lite glass rødt eller hvitt ved et lite rund-bord sammen med noen du er glad i.  Er du Beatles fan er det helt fint å omså komme å nyte denne konserten sammen med oss på scenen og de andre som, bare ikke kan få nok av Beatles. Innpakket i en liten dose av anekdoter om låtenes  tilblivelse eller andre kuriositeter er dette kvelden for den musikkglade. Om du liker musikk, pop, klassisk, rock, jazz etc, er det bare å melde deg på. Her er det mye å glede seg over. Beatles fabelaktige sanger og tekster kommer ekstra godt frem i denne konserten, og  viser hvor geniale låtskrivere de var. _______________ I tråd med nasjonale anbefalinger jfr. Covid-19: Personer som ikke er beskyttet og som kommer fra områder med høyt smittetrykk bør ikke oppsøke arrangementer i andre kommuner.