Good Old Smashin` Local Rock

22. oktober får publikum i midtfylket ei glimrende anledning til et gjenhør med gode, gamle låter i Kulturhuset på Finnsnes.

Følgende lokale band står på scenen med cover og egenproduserte låter.

Senja Gospel: Starter showet under ledelse av Erling Svegre. Erling er solist, pianist og musikalsk leder i Koret som hadde oppstart i 2016.

Purple Trick: Her får vi et gjenhør med kjente Vangsvik musikere fra tidligere band som Senja blues band og Cunnican.

Go On (m/gjeste artist): Astrid Myrvang Hagen fra Rossfjord er vokalist i dette «blues» bandet fra Senja.

BlåCompaniet: Musikerne med musikalsk base i Senja-Midt-Troms har dype røtter i bluesen og lidenskap for BLÅ musikk. Med spilleglede, bredde og eget låtvalg, har BlåCompaniet gledet mange på sine reiser nordpå og sørpå.

Five for Fun: Erfarne musikere som Arnstein Holmstad og Stefan Sollied styrer denne skuta. Kanskje får vi høre låter fra band som Little River Band og Manfred Mann's Earth Band?

Playoff: Playoff er et band med hovedvekt på gitarbasert rock. Frontfigur er vokalist og gitarist Christoffer Nordby. Bandet er populært og kjent for å lage god stemning under sine konserter. Musikk med DumDum boys, Pearl Jam, Foo Fighters sier at her kan vi forvente oss trøkk.

Konferansier: Roar Sollied styrer sceneshowet. Han har nylig gitt ut boken "Rocking Hippocampus". Her skildrer, forteller og fargelegger han historier som faktisk har hendt i kultur miljøet, dette ut fra egne og andres minner. Kanskje får vi noen gode historier denne kvelden? Boken blir å få kjøpt i kulturhus foajéen.

Etter konserten møtes vi på Hugos pub til jam.

Gratis inngang på puben for alle som fremviser billett fra kulturhuset.

NB! Kulturhuskafèen holder åpent i pausen som varer i 20 minutter, med salg av kalde og varme forfriskninger/-drikke.

Arrangør: Larsens hest & musikk.