SCHWUNG! Jubileumsforestilling med Ann-Sofie Godø og Maria N

En pianist og en danser går toppturer i et overraskende ulendt landskap av klassisk musikk og moderne dans, i et multimedialt sceneteknisk lysdryss. Multiart-forestillingen "Schwung!" handler om hva som skjer når toner setter i gang bevegelser - eller bevegelser setter i gang toner. Dans oppstår. Bilder. Moro og mening. Liv er skapt.

Dette er Ann-Sofie Godøs 25-års jubileumsforestilling som landsdelsmusiker; den er utviklet i samarbeid med danseren Maria Nygård og lysmester Owe Berthung.

Konserten bygges opp rundt musikk, dans og filmtablåer, med en varighet på ca. 60 minutter: «Fingerbalett» - Etude op 25 nr 1 og 2 og Furiant av Dvorak «Dans» - impromptu opus 142 nr 3 Schubert «Travel hverdag» - Sonate nr 3 av Prokofiev (eller Basso Ostinato av Stjedrin) «Bladvender» - Rhapsodie nr 12 av Franz Liszt «Stumfilm» - Caprice av Poulenc «Statuer» - Clair de lune av Debussy + Berceuse av Chopin

Billetter til SCHWUNG! Jubileumsforestilling med Ann-Sofie Godø og Maria N

1. Tor 23. nov kl 19:00 250 kr   Finnsnes Storsalen Kjøp