AHF FESTKONSERT, Arctimus Sekstett

Arctimus – Erika Toth, Runa Bergsmo, Zoltán Tuska, Werner Dickel, Dénes Ludmány, Svein Haugen – og Tora Augestad

Festkonserten med Arctimus sekstett og operasolist Tora Augestad er nå blitt en årlig tradisjon på utvalgte steder i Nord-Troms. Nytt i år er at den settes opp under Arvid Hanssen-festivalen; dermed får festivalens publikum for første gang en sjanse til å oppleve et ensemble og en solist som det knapt finnes maken til i Nord-Norge.

I Arctimus sekstett ledet av Erika Toth (fiolin) treffer vi Zoltán Tuska (fiolin), Werner Dickel og Dénes Ludmány (bratsj), Runa Bergsmo (cello) og Svein Haugen (kontrabass). Ensemblet er kjent for sitt glansfulle spill uten et snev av selvhøytidelighet. Mezzosopranen Tora Augestad beveger seg i en litt annen sjanger enn vanlige operasolister. Hun trives like godt i kabaretrepertoar som i mer klassiske stykker. Hun har en spesiell utstråling og en helt egen måte å forme og formidle sine sanger på. Under overskriften «Kjærlighet og andre misforståelser» vil hun presentere arier og sanger av bl.a. Bizet, Bernstein, Weill og Piaf.

Dette blir en flott avslutningskonsert med vakker musikk, lidenskap, humor, drama... og rikelig med servering i pausen. Bli med på festen!

Billetter til AHF FESTKONSERT, Arctimus Sekstett

  1. Søn 12. nov kl 18:00 180 kr   Finnsnes Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_